:
Перший Національний проводить для телеглядачів профілактику нещасних випадків

Перший Національний проводить для телеглядачів профілактику нещасних випадків

25 жовтня 2011

Щовівторка о 22.00 на Першому Національному виходить інформаційна програма "221 екстренний виклик. Тиждень" – спільний проект Першого Національного та Магнолії ТВ.

Це телевізійний огляд кримінальних і надзвичайних подій епохи. Програма розповідає історії реальних людей, що потрапили в нештатні або кримінальні ситуації протягом тижня. Надає рекомендації щодо описаних випадків.

"Цей проект є своєрідним лікнепом для наших телеглядачів. Ми хочемо застерегти їх від необдуманих вчинків. Нагадуємо людям про пильність, уважність. А батькам про те, що діти, коли залишаються без нагляду, можуть і пожежу влаштувати, і травмувати себе. Наша мета – допомогти людям уникнути тих нещасть, які трапляються з їх неуважності  та халатності", – розповідає директор ТО дитячих і молодіжних програм НТКУ Ніна Пономарьова.

Дивіться щовівторка о 22.00 "221 екстренний виклик. Тиждень" на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: