:

"Здоров'я" ПЕРШ за все!

06 серпня 2010

6 серпня на Першому Національному відбулася чергова презентація нового проекту. Цього разу прес-конференція була прсвячена оновленній програмі "Здоров'я".

Програма виходить в ефір вже понад сім років. Завдяки чималому досвіду, проект має налагоджені зв’язки з МОЗ України і активно співпрацює з багатьма найкращими лікарями країни, які будуть залучені до кожного нового випуску "Здоров’я".

До постійної ведучої "Здоров'я" Світлани Умінської в оновленому ток-шоу приєднається відомий професор, психотерапевт Олег Чабан. Та це далеко не єдина зміна, яка торкнеться проекту. Відтепер програма виходитиме у форматі щонедільного 30-хвилинного ток-шоу.

"Героєм кожної програми буде людина, яка звернеться до нас за допомогою у вирішенні проблем, повязаних із здоров’ям. Найфаховіші лікарі України прямо у студії будуть робити обстеження і надавати допомогу хворому", - розповіла Ольга Самборська, головний редактор проекту.

Крім того, на кожну програму буде запрошений зірковий гість, у якого є власна історія подоланя тієї чи іншої хвороби.

"Зірки будуть давати поради і ділитися власними рецептами здорового життя. Але не все так просто, адже прямо у студії ми зможемо перевірити на скільки щиро зірковий гість запевняє у тому, що веде здоровий спосіб життя. Перевірити це дуже легко! Приміром, обстеження стану судин зможе детально розказати про шкідливі звички людини", - зауважила Світлана Умінська, ведуча проекту.

Незабаром прорама матиме також свій власний сайт, де кожний зможе поставити своє найболючіше запитання та отримати фахову відповідь. Також на сайті будуть міститися блоки ведучих. А ще всі бажаючі стати героєм або глядачем у студії, зможуть залишити на сайті свої координати.

Ефірний старт проекту планується на 29 серпня.

Дивіться, насолоджуйтесь і не хворійте!

Читайте також: