:
Перший запрошує до обговорення проекту Податкового кодексу

Перший запрошує до обговорення проекту Податкового кодексу

06 серпня 2010

Податковий кодекс є вкрай необхідним як для держави, так і для суспільства. Ухвалення цього документа є найважливішим елементом реалізації податкових реформ в Україні.

15 липня 2010 року Верховна Рада України ухвалила постанову "Про всенародне обговорення проекту Податкового кодексу". Основною метою заходу є запровадження довіри між урядом та громадськістю, ефективної та тісної співпраці з підприємцями, налагодження відкритого і прозорого діалогу в контексті оподаткування.

Першим кроком обговорення стали публікація проекту Податкового кодексу в газеті "Урядовий кур'єр" №141(4292) від 03.08.2010 року та розміщення його тексту на офіційному веб-сайті Міністерства фінансів України. З 3 по 20 серпня у регіонах України відбудуться "круглі" столи з обговорення доопрацьованого проекту Податкового кодексу. Окрім того, пройдуть громадські обговорення: 6 серпня – у м. Харкові, 10 серпня – у м. Києві, 12 серпня – у м. Львові, 17 серпня – у м. Донецьку, 20 серпня – у м. Сімферополі. За результатами зазначених заходів будуть зібрані та узагальнені пропозиції громадян до проекту Податкового кодексу. Завдяки спільним зусиллям Уряду і громадськості, активній громадянській позиції, всенародне обговорення проекту Податкового кодексу сприятиме ухваленню якісно нового, ефективного законодавчого акту.

Усвідомлюючи важливість всенародного обговорення проекту Податкового кодексу, Перший Національний продовжує брати активну учать у висвітленні його головних положень та нововведень. 

11 і 18 серпня 2010 року дивіться спеціальні випуски програми "Про головне", учасниками яких стануть заступники міністра фінансів України Анатолій Мярковський (11 серпня) та Тетяна Єфименко (18 серпня).

Станьте учасником обговорення проекту Податкового кодексу, надсилайте ваші запитання на електрону адресу - inform@news.ntu.ua.

Читайте також: