:
Не пропусти! Тільки На Першому Національному! Вперше в історії гонки Гран-прі Індії!

Не пропусти! Тільки На Першому Національному! Вперше в історії гонки Гран-прі Індії!

27 жовтня 2011

Цю трасу ще не знає ніхто! Кожен поворот її буде несподіваним. Не пропусти 29 та 30 жовтня об 11:25 на Першому Національному – вперше в історії гонки Гран-прі Індії! У квітні ще недобудовану трасу назвали на честь Будди. Але навряд чи на міжнародній трасі F1 слід очікувати "миру та спокою".  

День гонки: 30 жовтня 2011.

Траса: Автодром Джайпі Груп (Jaypee International Race Circuit).

Країна: Індія.

Розташування: Велика Нойда (в 40 км від Делі).

Дата створення: 2011.

Перший Гран-прі: 2011.

Проведено Гран-прі: 0.

Довжина траси: 5,137 км.

Кількість кіл: 60.

Офіційний сайт: http://www.jaypeesports.com

Будівництво автодрому, розташованого в 40 кілометрах від Делі, ведеться за планом, розробленим німецьким архітектором Германом Тільке.

Організатори Гран-прі Індії, включеного до календаря чемпіонату 2011-го року, сподіваються, що майбутній автодром стане одним із найцікавіших і найважчих завдяки тому, що до його проектування були залучені команди Формули 1.

Німецький архітектор Герман Тільке, автор проектів більшої частини нових автодромів, зокрема й Істанбул-парку і Абу-Дабі, розробив свій варіант конфігурації, але потім кілька команд виступили в ролі консультантів, висловивши свої пропозиції та побажання, – і тільки потім почалося будівництво.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: