:
Програма Першого Національного

Програма Першого Національного "Віра. Надія. Любов" пробуджує серця до милосердя і вчить цінувати справжнє

27 жовтня 2011

Соціальна програма Першого Національного "Віра. Надія. Любов" є відображенням усієї життєвої гами сучасного українського суспільства. Тут звучать заклики про допомогу, історії, що змушують замислитися про справжні людські цінності, а також розповіді про людей, чиї вчинки викликають захоплення.

28 жовтня об 11:10 у програмі "Віра. Надія. Любов", як завжди, прозвучить три історії.

І перша – це заклик про допомогу сестричкам з Луганська Віці та Маші. Дівчата постраждали від укусів сусідського пітбультер'єра. Собака бійцівської породи вирвалася з огородження у дворі і накинулася на Машу і Віку, які просто йшли по вулиці. У важкому стані, зі знівеченими обличчями дівчаток доставили в обласну лікарню. Їх оперували в офтальмології та черепно-лицьовій хірургії.

Життя врятували, але обличчя може відновити тільки пластичний хірург. Дівчата не ходять до школи і дитячий садок. Старша Віка не дивиться не себе в дзеркало і двадцять чотири години на добу змушена носити силіконову маску. Молодша Маша панічно боїться виходити на вулицю.

Господарі собаки оплатили ліки та матеріали для операцій. Але відмовилися оплачувати подальше лікування. Знайшлися добровольці, які почали збирати гроші на пластичні операції для дівчаток. Але сума потрібна не маленька. Віка та її мама Олена прийшли на програму "Віра. Надія. Любов" із проханням про допомогу зібрати кошти.

Щоб максимально допомогти Віці і Маші, співробітники Першого Національного запросили в студію відомих пластичних хірургів: Дениса Юрченка та Андрія Макєєва. Так що першу допомогу, тобто консультацію, вони зможуть отримати безпосередньо в ефірі "Віри. Надії. Любові".

Друга історія про людей, з яких сміливо можна брати приклад. Особливо здоровим, але вічно, як водиться, чимось незадоволеним. Гості студії – жителі Броварів Ірина та Анатолій Волошини – познайомилися в санаторії для інвалідів-колясочників. І незабаром одружилися. Незважаючи на інвалідність, ці люди живуть повноцінним життям, подорожують, займаються спортом. Вони життєрадісні і оптимістично налаштовані. Мріють про дитину. Але побоюються, чи впораються з третьої коляскою. Пара живе на восьмому поверсі. А умови в місті Бровари для вільного пересування інвалідів залишають бажати кращого.

Серед гостей студії Олег Іваненко – депутат Броварської міськради – людина, яка вкладає всі свої сили у те, щоб люди з обмеженими потребами відчували себе в Броварах впевнено.

Третя історії, за традицією – це розповідь про те, як любов долає будь-які перешкоди. Відроджує до життя. І не боїться труднощів. Жителі міста Докучаєвська Людмила та Марк Борисови усиновили маленького сироту Даню. У дитини було хворе серце. Прийомні батьки знайшли кошти на складну операцію. Данилко видужав і занудьгував за другом Віктором, який залишився в дитячому будинку. Яке рішення приймуть Борисови? Чи наважиться пара прийняти в сім'ю ще одну дитину?

Про це ви дізнаєтеся з програми "Віра. Надія. Любов".

Дивіться 28 жовтня об 11:10 програму "Віра. Надія. Любов" на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: