:
Вікенд на Першому

Вікенд на Першому

28 жовтня 2011

Відпочити після виснажливого робочого тижня вам допоможе улюблений канал. Пориньте у світ цікавих концертів, корисних порад та незабутніх знайомств разом із Першим Національним!

Субота

Об 11:25 дивіться найкращі автоперегони Формули-1 на Першому Національному. Вперше в історії гонки Гран-прі Індії! Цю трасу ще не знає ніхто! Кожен поворот її буде несподіваним. Організатори Гран-прі Індії, внесеного до календаря чемпіонату 2011 року, сподіваються, що майбутній автодром стане одним із найцікавіших і найважчих завдяки тому, що до його проектування були залучені команди Формули 1.

О 16:55 дивіться футбольний матч між командами "Олександрія" (Олександрія) – "Шахтар" (Донецьк). 1,5 роки донецький "Шахтар" був нагорі турнірної таблиці. 28 серпня клуб Рината Ахметова втратив одноосібне лідерство в чемпіонаті Україні – його наздогнало столичне "Динамо". А в неділю "гірники" поступилися вдома "Металісту" Олександра Ярославського і пропустили вперед киян на три очки, а харків'ян – на одне. Які результати чекають на гірняків цього разу – дізнайтесь на Першому!

О 19:10 гумористична програма "Золотий гусак" порадує вас новими анекдотами та побрехеньками. Адже в цьому клубі збираються виключно найгумористичніші люди України.

Вечірнього суботнього дня Перший пропонує розважальні програми на різний смак:

  • о 19:35 на вас чекає творчий вечір Іво Бобула "На крилах мрій моїх"
  • о 22:00 Всеукраїнський фестиваль мистецтв "Україна – Свята Родина", 1 ч.
  • о 01:20 концерт пам'яті Сергія Кузьмінського "Я вернувся домів"

Неділя

Вмикайте телевізори о 13:25 і не пропустіть розважальне шоу "Караоке для дорослих". Харизматичний ведучий і відомий співак Павло Зібров разом із талановитими учасниками програми виконуватимуть пісні та дивуватимуть своїм співом.

О 15:05 готуймо разом з Михайлом Поплавським. Смачненькі сніданки і не тільки – про все це у програмі "Шеф-кухар країни". Адже хто ж, як не він, так добре розуміється на салі, вареничках та інших стравах української кухні.

Музичний недільний вечір зарядить глядачів Першого теплою атмосферою та гарним настроєм і розпочнеться о 19:20 – Всеукраїнським фестивалем мистецтв "Україна – Свята Родина", 2 ч.

А о 22:00 музична програма Першого Національного для всіх поколінь "Фольк-music" познайомить глядача з колоритними народними піснями з усієї України. До 60-річчя українського телебачення гості подарують у музей історії телебачення Першого Національного старовинні українські костюми з різних регіонів.

Зроби свої вихідні незабутніми разом з Першим Національним!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: