:
Дитяче Євробачення на UA: ПЕРШИЙ переглянули 2,5 мільйони українців

Дитяче Євробачення на UA: ПЕРШИЙ переглянули 2,5 мільйони українців

30 листопада 2018

Представниця України на Дитячому Євробаченні-2018 Даріна Красновецька та її команда повернулися додому з почесним 4 місцем, а ми ще довго будемо наспівувати приспів "Say Love".

У день трансляції Дитячого Євробачення-2018, 25 листопада, на телеканалі Суспільного мовлення UA: ПЕРШИЙ міжнародний пісенний конкурс переглянули більше ніж 2,5 мільйони глядачів по всій країні (за аудиторією Universe). Трансляція Дитячого Євробачення на UA: ПЕРШИЙ отримала частку 2,23% за аудиторією "18+" по всій Україні, що в 2 рази більше ніж показники минулого року – 1,11%.

Цьогорічне Дитяче Євробачення здивувало надзвичайно високим рівнем організації: потужна техніка, масштабна сцена та величезна концертна зала на 11 тисяч глядачів. Квитки на фінал міжнародного пісенного конкурсу були повністю розпродані.

11-річна вінничанка Даріна Красновецька отримала одне з найскладніших завдань, адже саме вона відкривала фінал міжнародного пісенного конкурсу. "Я вважаю, що це дуже відповідально – бути першою на сцені. Треба зарядити аудиторію, передати свою енергетику глядачам. Я дуже старалася і думаю, що у мене все вийшло", – ділиться своїми враженнями Даріна Красновецька.

Співавтор конкурсної пісні "Say Love" Михайло Клименко каже, що у Мінську вся творча команда постійно відчувала колосальну підтримку: "Без перебільшення, у нас там була купа фанатів. Починаючи від хлопців, що виносили мікрофони та колонки на сцену, і до звукорежисерів, режисерів-постановників – усі були в захваті від нашої Даріни і нашої пісні. У багатьох стояла наша пісня на рингтоні. Вони показували нам свої телефони і казали, мовляв, дивіться, ми за вас уболіваємо. Така атмосфера і віра дуже заряджали".

Багато позитивних відгуків українська команда отримала й щодо постановки номеру. "Особливо всім сподобалася наша графіка. Нам говорили, що вона виглядає дуже стильно та сучасно, – розповідає голова делегації Дитячого Євробачення-2018 від України Оксана Скибінська. – Вже ближче до фіналу ми спілкувалися із головою вірменської делегації, який був у захваті від високого рівня нашої постановки і цікавився, хто ж був режисером нашого номера. Він був дуже здивований, коли я сказала, що все це власноруч зробив суспільний мовник. Інші мовники зазвичай наймають зовнішніх підрядників, проте ми зробили все силами НСТУ".

Генеральний продюсер розважального напряму мовлення на Суспільному Руслан Городничий пояснив, що в процесі підготовки номера для Даріни команда намагалася зробити акцент саме на виконавиці: "Даріна – самодостатня артистка. У неї настільки сильний вокал та дуже потужна енергетика, що це зачаровує. На неї просто цікаво дивитися. Тому, ми відмовилися від хореографії у поставці, адже це тільки б відволікало увагу від Даріни. Незважаючи на відсутність фінансування, нам вдалося зробити якісний, яскравий та сильний номер, який привернув увагу всіх. Порівнюючи з минулими роками, починаючи ще з 2014 року і до тепер, можемо побачити: цьогорічне Дитяче Євробачення глядачі дивилися найкраще. Нам вдалося зробити справжню подію!"

Нагадаємо, у фіналі міжнародного пісенного конкурсу Дитяче Євробачення-2018, представниця України Даріна Красновецька увійшла в першу п’ятірку лідерів. Вона посіла 4 місце, отримавши 182 бали. Переможцем стала представниця Польщі Роксана Вегель (Roksana Węgiel) з піснею "Anyone I Want To Be". Друге місце зайняла Анжелина (Angelina) з Франції, а третю сходинку посіла представниця Австралії Джаель Уена (Jael Wena).

Читайте також: