:
Українська Прем’єр-ліга на Першому:

Українська Прем’єр-ліга на Першому: "Оболонь" - "Шахтар"

01 листопада 2011

Новий тиждень і новий поєдинок в українській футбольній Прем’єр-лізі.

Цієї неділі (6 листопада) о 16:55 (1-й тайм) та о 17:55 (2-й тайм) дивіться на Першому Національному футбольний матч "Оболонь" (Київ) - "Шахтар" (Донецьк).

На відміну від виступів донецької команди у Лізі чемпіонів, у домашньому чемпіонаті їхні справи вселяють куди більше оптимізму. Хоча давненько Шахтар не поступався першим рядком у турнірній таблиці суперникові. Зважаючи на становище київської Оболоні, 16-ий тур для гірників не мав би представляти жодних труднощів. "Пивовари" бовтаються на самісінькому дні таблиці, а після попереднього туру залишилися до всього ще й без головного тренера. Однак після відверто розчарувальних результатів на єврокубковій арені, де у Шахтаря зберігаються ще теоретичні шанси на продовження боротьби, у Прем'єр-лізі у матчі проти Оболоні варто "рвати кігті". Тим більше, що основні суперники - Динамо та Металіст - у цьому турі проведуть очне протистояння.

Неповторний футбол, справжні емоції та шалені швидкості найвидовищнішого виду спорту тільки на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: