:
Перший Національний покаже фільм про доблесть українських партизан

Перший Національний покаже фільм про доблесть українських партизан

02 листопада 2011

6 листопада 1943 року Київ був звільнений від фашистів. За столицю України йшли важкі бої. На схилах Дніпра загинуло багато воїнів-визволителів. Перший Національний вшановує пам'ять тих, чий подвиг безцінний.

3 листопада о 17:05 (1 серія) і 4 листопада о 17:10 (2 серія) до Дня визволення Києва від фашистських загарбників на Першому Національному вийде фільм "Чекаю і сподіваюся".

Ця картина – про мужність українських партизанів. Про честь і доблесть – якості, які необхідні нам, сьогоднішнім, що живемо, не знаючи жахів війни. Живемо в достатку і комфорті.

У 1942 році партизанський загін на Поліссі був оточений. Треба було дезінформувати противника про розміщення загону. Цю місію взяв на себе молодий партизан...

У ролях: Євген Пашин, Наталя Сумська, Олег Меншиков, Олександр Сердюк, Микола Скоробогатов, Віктор Уральський, Віктор Мірошниченко, Борис Новиков, Олександр Мовчан.

Режисер: С. Шахбазян.

Сценарій: Віктор Смирнов.

Дивіться фільм "Чекаю і сподіваюся" 3 листопада о 17:05 і 4 листопада о 17:10 на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: