:

"Зворотний відлік" підіб’є підсумки парламентських перегонів у спецвипуску

18 липня 2019

В ефірі суспільних телеканалів UA: ПЕРШИЙ та UA: КРИМ у п’ятницю, 19 липня, з 22:55 і до опівночі триватиме спецвипуск "Зворотний відлік. Підсумки", який розпочнеться одразу після підсумкового випуску політичного ток-шоу "Зворотний відлік. Парламентські".

У студії суспільно-політичного ток-шоу працюватимуть незмінні ведучі Мирослава Барчук та Павло Казарін. Також до дискусії на найрезонансніші теми запрошено відомих експертів і громадських діячів. Серед них — Ольга Айвазовська, Дмитро Крапивенко, Гліб Вишлінський, Михайло Самусь та інші.

Ведучі та гості студії в останні години до "дня тиші" перед парламентськими виборами до Верховної Ради обговорюватимуть найважливіші теми, які порушувалися протягом ефірів політичного ток-шоу "Зворотний відлік. Парламентські".

Глядачі зможуть дізнатися позиції партій, що йдуть у парламент, щодо багатьох важливих тем: ринок землі, реформування медицини та питання безпеки нашої країни. Також у студії нагадають передвиборчі заяви партій щодо Криму та автономії кримських татар. Крім того, експерти не оминуть питання зосередження українських ЗМІ навколо власників-олігархів.

Отож глядачі Суспільного, які досі не визначилися зі своїми симпатіями до представників політичних сил, матимуть змогу побачити стислий і концентрований аналіз передвиборчих перегонів у фінальному спецвипуску після політичного ток-шоу "Зворотний відлік. Парламентські".

Дивіться "Зворотний відлік. Підсумки" на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та UA: КРИМ, цифровій платформі Суспільного "Зворотний відлік", на YouTube і Facebook-сторінці, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо.

Нагадаємо, також у п’ятницю, 19 липня, о 18:25 Суспільний мовник покаже спецпроєкт "Вибори" про перебіг передвиборчої кампанії до Верховної Ради.

Читайте також: