:
Російська актриса Дарія Волга:

Російська актриса Дарія Волга: "Я прийшла в студію програми "Віра. Надія. Любов", щоб зайнятися благодійністю в Україні"

03 листопада 2011

Соціальний проект Першого Національного "Віра. Надія. Любов" виходить на міжнародну арену. З бажанням допомогти людям, які опинилися в біді, в студію програми приходять не тільки українські ВІП-гості, а й приїжджають знаменитості з-за кордону.

4 листопада об 11:05 серед гостей програми "Віра. Надія. Любов" російська актриса, телеведуча Дарія Волга.

"Я знімалася в сералі, який теж називається "Віра. Надія. Любов", і коли приїхала до Києва і дізналася, що на Першому Національному є однойменна програма, яка займається благодійністю, із задоволенням прийшла на зйомку. Тепер я розумію, які потреби є в Україні. І хочу окреслити коло проблем, якими я буду займатися. Мені ця тема дуже близька. Прилітаючи з Нової Зеландії, де я живу вже 10 років, до Москви, я по можливості займаюся благодійністю. Тепер прилетіла на кілька місяців до Києва. І хочу теж зайнятися благодійною справою. У Новій Зеландії дуже добре працює система соціального захисту. І в мене є досвід, як це можна зробити. Це так важливо – допомогти соціально незахищеним, малозабезпеченим та хворим людям", – вважає Дарина.

Героями програми, яка вийде в ефір 4 листопада об 11:05, стануть: дівчинка Софійка, що потребує реабілітації після перенесених операцій; багатодітна сім'я Павла і Наталії, що тулиться в маленькій квартирі; чотирирічний кінолог Саша.

  • Софійка Воропай народилася з численними патологіями розвитку. Її мамі пропонували позбутися дитини, коли вона була ще в утробі. Але батьки Софійки зробили все, щоб дівчинка вижила. Вона перенесла багато операцій. Тепер, щоб Соня могла соціально адаптуватися, їй необхідні дорогі сеанси реабілітації. Батьки звернулися за допомогою до програми "Віра. Надія. Любов".
  • Сім'я Наталії Максимової і Павла Гереги з Горлівки чекала на третю дитину. Замість одного малюка народилася трійня. Уже три роки багатодітна сім'я тулиться в маленькій квартирі. Хоча місцева влада відразу після народження трійні обіцяла допомогти сім'ї з житлом. Гості студії, серед яких народні депутати ВР Святослав Піскун та  Олена Бондаренко, намагалися розібратися в ситуації.
  • Дніпродзержинські міліціонери знають двох Олександрів Деркачів. Старшого – свого колегу і його сина – чотирирічного кінолога Сашку. Хлопчик не розлучений зі своїм собакою Рексом. Що дає дитині спілкування з тваринами? І чи стане захоплення хлопчика його професією?

Дивіться програму "Віра. Надія. Любов" щоп'ятниці об 11:05 на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: