:
В ефірі ток-шоу «Зворотний відлік» обговорять зовнішню політику та медреформу

В ефірі ток-шоу «Зворотний відлік» обговорять зовнішню політику та медреформу

12 серпня 2019

Сьогодні, 12 серпня, о 21:30 на політичне ток-шоу «Зворотний відлік» запрошені представники новообраного парламенту, відомі політики та експерти.

Ведучі ток-шоу Мирослава Барчук та Павло Казарін говоритимуть із гостями студії про безпеку й зовнішню політику України. Також гості обговорять стан медичної реформи – можливе її продовження чи скасування.

До участі в головній дискусії країни запрошені віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, міністр закордонних справ 2007-2009 років Володимир Огризко, керівник патронатної служби міністра МОЗ Станіслав Грещишин.

Також участь у ток-шоу візьмуть кандидати в депутати від партії «Слуга народу» — Анна Коваленко та Лада Булах.

Формат дискусії — дебати з елементами шоу. Гості студії відповідатимуть на запитання ведучих, експертів та аудиторії. Серед відомих експертів — громадський діяч Валерій Пекар, журналісти Данило Мокрик і Катерина Лихогляд, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Дивіться політичне ток-шоу «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ, цифровій платформі Суспільного «Зворотний відлік», YouTube і Facebook-сторінці, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо.

Читайте також: