:
Перший Національний запрошує на святкування 60-річчя українського телебачення!

Перший Національний запрошує на святкування 60-річчя українського телебачення!

03 листопада 2011

У суботу, 5 листопада, Перший Національний відкриває свої двері для всіх охочих зазирнути за лаштунки телебачення. Тільки один день з 12 до 14 години кожен охочий може потрапити до телецентру за адресою Мельникова, 42 і на власні очі побачити, як робиться телебачення!

У цей день на вас чекають захопливі екскурсії Національною телекомпанією України, виставка українських костюмів та фотогалерея Першого Національного. А також багато сюрпризів і відкриттів прямо з "телевізійної кухні".

Для того, щоб відвідати Національну телекомпанію України, потрібно зареєструватися. Реєстрація обов'язкова у зв'язку з тим, що НТКУ є режимним об'єктом.

Для реєстрації надішліть будь ласка до 4 листопада 18:00 лист на адресу pr@ntu.ua. У листі вкажіть наступне:

  1. Ваше прізвище та ім'я
  2. Дата народження
  3. Контактний телефон
  4. Професія і місце роботи

* для відвідання НТКУ наявність посвідчення особи з фото обов'язкова

Чекаємо вас у суботу, 5 листопада, з 12 до 14 години за адресою Мельникова, 42.

5 листопада 2011 Перший Національний святкуватиме 60 років з дня першого виходу в ефір. Цей день вважається і днем народження українського телебачення. Для своїх телеглядачів Перший підготував святковий концерт, пряма трансляція якого відбудеться 5 листопада о 19:20. У концерті візьмуть участь зірки української та зарубіжної естради:

Нані Брегвадзе, Ніна Митрофанівна і Тоня Матвієнко, Наталія Могилевська, група "Пісняри", Юрій Рибчинський, Микола Гнатюк, Наталія Бучинська, Віктор Павлік, Михайло Поплавський, Дмитро і Назарій Яремчуки, Степан Гіга, Олексій Матіас, Наталія Валевська, Іво Бобул, Alyosha, Світлана та Віталій Білоножки, Злата Огнєвіч, Оксана Пекун, Руслана Лижичко, Михайло Грицкан, Володимир Гришко, Едуард Романюта, Дмитро Гордон, Надія Шестак, Євгенія Кропівцева, Камалія, Гарік Кричевський, театр пантоміми "Мім і Річі", команда "Золотих гусаків" та інші зірки.

Святкова концертна програма буде розділена на шість блоків, кожен із яких присвячений 10-річчю розвитку українського телебачення.

Кожен блок буде вести окрема пара:

  1. Світлана Леонтьєва та Тимур Мірошниченко;
  2. Тетяна Цимбал
  3. Тамара Щербатюк та Андрій Сміян;
  4. Людмила Лисенко та Ігор Захаренко;
  5. Світлана Білоножко та Андрій Столярчук
  6. Олена Роміна та Юрій Кот;
  7. Віктор Власенко та Ольга Сумська.

Дивіться святковий концерт 5 листопада о 19:20 у прямому ефірі Першого Національного!

Відкрийте телебачення для себе! Відчуйте свято разом з Першим Національним!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: