:
Караоке для дорослих: приходь, співай, відпочивай!

Караоке для дорослих: приходь, співай, відпочивай!

09 листопада 2011

Хороша новина для поціновувачів справжньої української пісні та сімейного відпочинку: нова програма Першого Національного "Караоке для дорослих" запрошує всіх охочих на зйомки нових програм. У неділю, 13 листопада, об 11 годині приходьте на зйомки програми на майдан Незалежності (біля Поштового відділення № 1 (Головпоштамт), за адресою вул. Хрещатик, 22), і тоді про Ваш талант зможе почути вся країна!

Неповторний ведучий Павло Зібров співатиме разом з Наталією Бучинською її пісень. Також пісні батька виконуватимуть Дмитро та Назарій Яремчуки.

Змагання відбуваються у трьох категоріях: спочатку співають жінки, потім – чоловіки, а насамкінець – цілі сім'ї; у фіналі переможці в кожній із груп учасників розігрують між собою головний приз.

Тільки в "Караоке для дорослих" розкриваються справжні таланти! Прийшов час показати себе – 13 листопада об 11 годині чекаємо на тебе на майдані Незалежності!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: