:
Міжнародний день чоловіків в програмі

Міжнародний день чоловіків в програмі "Легко бути жінкою"

04 листопада 2011

Чоловіки у всіх сферах-найкращі? Кому як не жінкам розвінчати цей міф. Щоправда, коли це стосується теми здоров’я, думки розділилися - Христина Стебельська надає перевагу мужчинам-лікарям, а Таня Гончарова – суто жінкам.

Протягом ефіру ведучі приймали цікаві коментарі від глядачів та гостей ефіру. І як завжди програма робила українців здоровішими, веселішими і щасливішими. Про здоров’я говорили з лікарем інноваційної методики опорно-рухової системи Валерієм Павленком та з найкращим дієтологом країни Борисом Скачком. Перший радив більше рухатись. А другий відкрив секрет, як рятуватись від холоду.

Геннадій Попенко, як завжди весело повідомляв останні новини, а також згадував зі Світланою Леонтьєвою історію українського телебачення. Мастита новинарка зізналась, що бувало вела новини із жахливим кашлем, але хвороба дивним чином покидала її на час прямого ефіру.

Найбільш балакучою виявилась Монро. Шоу-діва роздавала поради і ведучим, і додзвонювачам, і всім глядачам. Вона виявилась підкованою в питаннях здорового харчування і фізкультури не гірше, ніж профільні гості. Монро закликала менше фарбуватись, ходити без підборів, готувати повноцінні сніданки, займатися спортом.

Під кінець програми з’явилась в гості з готовою французькою стравою "Рататуй" переможниця минулого розіграшу Христина Пелех зі Львова. Вся країна на власні очі побачила, що призи в шоу реально знаходять своїх власників. Найприємнішими в калейдоскопі подарунків із книжок, квитків на концерти, знижок стали LCD-телевізор та скутер "Gross" від концерну SATURN. Вони вкотре знайшли своїх володарів серед глядачів шоу "Легко бути жінкою". Таня Гончарова щасливою рукою витягнула конверт з рецептом "Млинці з вівсянки" і тим самим подарувала Світлані Правік можливість дивитись улюблений Перший національний на великому плазмовому екрані. А потім так само легко Олександр Гладкий дістав конверт з ім’ям новоспеченої скутеристки.

Переглянути повну версію програми ви можете у розділі "Відео" за наступним посиланням http://1tv.com.ua/uk/video/program/lbzh/2011/11/04/3742.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: