:
В ефірі токшоу «Зворотний відлік» обговорять ринок землі та безпеку ветеранів АТО/ООС

В ефірі токшоу «Зворотний відлік» обговорять ринок землі та безпеку ветеранів АТО/ООС

14 листопада 2019

Сьогодні, 14 листопада, о 18:25 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про затримання та допити учасників АТО/ООС, закон про продаж землі, а також про реформування митниці.

До студії токшоу «Зворотний відлік» запросили голову Державної митної служби Максима Нефьодова, юриста та військового батальйону «Айдар» Ігоря Лапіна, ветерана й заступника міністра в справах ветеранів і тимчасово окупованих територій Антона Колумбета та радника міністра внутрішніх справ Івана Варченка.

Гості відповідатимуть на запитання ведучих токшоу — Мирослави Барчук і Павла Казаріна, а також експертів та аудиторії. Серед запрошених експертів — координаторка «Медійної ініціативи за права людини» Ольга Решитилова, політичний експерт Олександр Мусієнко, економічний експерт Олег Нів’євський, громадський активіст Юрій Гудименко, колишня народна депутатка Наталія Соколенко, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, у листопаді стартував новий сезон політичного токшоу «Зворотний відлік», який відтепер виходить щочетверга о 18:25.

Дивіться політичне токшоу «Зворотний відлік» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, цифровій платформі Суспільного «Зворотний відлік» та YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: