:
Софія Іванько приміряла костюм, у якому представить Україну на Дитячому Євробаченні

Софія Іванько приміряла костюм, у якому представить Україну на Дитячому Євробаченні

14 листопада 2019

Представниця України на Дитячому Євробаченні-2019 Софія Іванько приміряла костюм, у якому виступить на сцені в польському місті Глівіце вже 24 листопада.

Стилістка-дизайнерка UA: Суспільне мовлення Катерина Беслик розповіла, що образ для Софії створювала разом зі стилісткою Юлією Білоус та цілою командою конструкторiв і майстринь.

«Ідею ми спочатку обговорили із Софією та режисером-постановником номера. Ніхто від початку не збирався робити із Софії принцесу. Вона дівчина м’яка, але все-таки з характером. Має внутрішній стрижень, свою думку та погляд на світ. Тому ми обрали комбінезон, а не сукню, — говорить стилістка-дизайнерка Катерина Беслик. — Так, він рожевого кольору, але це радше фрезовий відтінок «запилена троянда», а не «барбі-рожевий». І він дуже личить Софії».

Софія Іванько зізнається, що справді не хотіла б виступати в сукні, адже полюбляє вдягатися в шкіряні штани, косуху та футболку із черепом, коли має «брутальний настрій».

«Я обираю стиль під настрій — можу одягнути спортивний костюм, а можу й сукню. Але суконь терпіти не можу! Дуже зрідка їх вдягаю, якщо чесно, — ділиться Софія. — Тому стилісти працювали над різними варіантами костюма, і я побачила шість моделей на вибір. Мені здається, цей був найкращий. А ще мені сподобався той, який вибрали для червоної доріжки — він теж крутий!»

Катерина Беслик розповіла, що костюм для виступу на Дитячому Євробаченні має бути не лише гарним та зручним. Насправді вимог до сценічного вбрання чимало: воно має бути еластичним, розкривати образ дівчини й допомагати їй передавати настрій пісні. Крім того, костюм має добре виглядати під час телезйомок: наприклад, не блищати занадто, щоб під яскравим світлом не бути «білою плямою».

Після примірювання сценічне вбрання Софії буде допрацьоване, щоб під час виступу стати сюрпризом для єврофанів. За словами стилістки Катерини Беслик, костюм допоможе дівчині розкрити внутрішнє перевтілення та емоції, закладені в тексті. Як саме — побачите під час її виступу!

Фотографувала Анастасія Мантач

Читайте також: