:
Кубок світу з біатлону на Суспільному коментуватимуть Шалота, Ружицький та... зірка біатлону!

Кубок світу з біатлону на Суспільному коментуватимуть Шалота, Ружицький та... зірка біатлону!

28 листопада 2019

Суспільний мовник транслюватиме наживо Кубок світу з біатлону. Побачити видовищні змагання можна буде на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та цифровій платформі Суспільного UA: БІАТЛОН.

Коментуватимуть змагання біатлонного сезону 2019/2020 спортивний коментатор Суспільного Владислав Шалота, відомий спортивний журналіст і коментатор Сергій Ружицький та зірка біатлону, чиє ім’я поки що залишимо приємною таємницею!

Владислав Шалота, який єдиний із нинішньої команди коментував біатлонні змагання на Суспільному минулого року, упевнений, що цей сезон принесе глядачам ще більше яскравих вражень та емоцій.

«Перший сезон навчив мене багатьох речей, але сподіваюся, далі — буде лише більше й цікавіше, — говорить Владислав Шалота. — Біатлон — це драйв. Ситуація на трасі змінюється щохвилини, і ця динаміка дуже захоплює. Думаю, саме через це насамперед біатлон має мільйони фанатів із різних куточків світу».

Перший етап Кубка світу з біатлону сезону 2019/2020 стартує вже за кілька днів у шведському Естерсунді. У програмі змагань — супермікст, змішана та класична естафети, а також спринт з індивідуальними гонками.

Нагадаємо, минулого року Суспільне також транслювало всі етапи Кубка світу з біатлону сезону 2018/2019. Торік прямі трансляції біатлонних змагань зібрали біля екранів майже дев’ять мільйонів телеглядачів.

Читайте також: