:
«Зворотний відлік» на Суспільному: про захист від коронавірусу та закон про дезінформацію

«Зворотний відлік» на Суспільному: про захист від коронавірусу та закон про дезінформацію

29 січня 2020

Уже сьогодні, 30 січня, о 18:25 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіше: заходи безпеки для захисту українців від коронавірусної інфекції, хто потрапить під дію закону про дезінформацію та про роботу української делегації в ПАРЄ.

Також у студії головної дискусії країни обговорюватимуть законопроєкт про медіа й справу проти художника Сергія Пояркова.

Гостями прямого ефіру політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський, виконувач обов’язків гендиректора Центру громадського здоров’я МОЗ Ігор Кузін, кандидат медичних наук, імунолог Федір Лапій, а також народні депутати — від фракції «Слуга народу» — Володимир Крейденко, від фракції «Батьківщина» — Володимир Кабаченко, від фракції «Голос» — Юлія Клименко.

Ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук і Павло Казарін разом з експертами та аудиторією ставитимуть запитання гостям студії. Серед відомих експертів — філософ і громадський діяч Олексій Панич, директор Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко, політолог Валерій Клочок, журналіст Денис Казанський, директорка Інституту масової інформації Оксана Романюк, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, охочі можуть потрапити до студії політичного токшоу «Зворотний відлік» та поставити запитання гостям. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням.

Дивіться політичне токшоу «Зворотний відлік» щочетверга о 18:25 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, на YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: