:
Журналістів ТBО інформаційно-аналітичних програм Першого відвідали міжнародні майстер-класи

Журналістів ТBО інформаційно-аналітичних програм Першого відвідали міжнародні майстер-класи

07 листопада 2011

У рамках Проекту Спеціалізованої Допомоги Європейської мовної спілки в цьому році працівники Національної телекомпанії України відвідали міжнародні майстер-класи.

За підтримки ЄМС журналісти "Новин" Першого Національного відвідали такі спеціалізовані міжнародні майстер-класи "Поза кадром":

  • "Валютні війни та мир…" Європейський Центральний Банк – Франкфурт, березень 2011 року, Олександра Амброз та Михайло Прудник;
  • "Енергозабезпечення Європи: президентство Польщі в ЄС за енергетичну безпеку" – Міжнародний економічний форум 7-9 вересня 2011 року Криниця Здрой, Польща;
  • "Громадський ворог номер один? – Боротьба проти організованої злочинності" Гаага, Нідерланди, штаб-квартира Європол 27-28 жовтня 2011 року, Катерина Бабак.

Участь працівників НТКУ у міжнародних майстер-класах сприяла підвищенню професійної кваліфікації наших колег і в подальшому слугуватиме справі становлення Першого Національного як сучасного телеканалу, який відповідає найвищим європейським професійним стандартам.

Участь працівників НТКУ в тренінгах, організованих за підтримки ЄМС, яскраво ілюструють графічні дані з доповіді, проголошеної на Асамблеї ЄМС з питань тренінгів, що відбулась у Стамбулі (Туреччина) у жовтні 2011 року.

Графічні дані ЄМС: Учасники від 15 країн, що брали найактивнішу участь у тренінгах (дані за 1 січня 2011- 30 вересня 2011 року)

(*Гранти охоплюють спонсорування як учасників майстер-класів за кордоном, так і покриття певних витрат під час проведення тренінгів на базі телерадіомовної організації)

Графічні дані ЄМС: Учасники від  14 телерадіомовних організацій, які брали найактивнішу участь у тренінгах (дані за 1 січня 2011- 30 вересня 2011 року)

(*Гранти охоплюють спонсорування як учасників майстер-класів за кордоном, так і покриття певних витрат під час проведення тренінгів на базі телерадіомовної організації)

Графічні дані ЄМС: Учасники від країн, що найбільше спонсорувалися для проведення тренінгів (дані за 1 січня 2011 - 30 вересня 2011 року)

(*Гранти охоплюють спонсорування як учасників майстер-класів за кордоном, так і покриття певних витрат під час проведення тренінгів на базі телерадіомовної організації).

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: