:
Чемпіонат світу зі скелетону-2020 на Суспільному

Чемпіонат світу зі скелетону-2020 на Суспільному

26 лютого 2020

Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ далі тішить фанатів зимових видів спорту. 27 лютого найкращі скелетоністи змагатимуться за звання чемпіона світу в німецькому Альтенберзі. Перший заїзд для чоловіків розпочнеться об 11:00.

В одиночних змаганнях Україну представлятиме 21-річний Владислав Гераскевич. Серед досягнень молодого українця — четверте місце на чемпіонаті світу серед юніорів, який відбувся на початку лютого цього року.

Коментуватиме подію спортивний журналіст і коментатор Суспільного Денис Зерченко.

«Це останній шанс у цьому сезоні побачити скелетон найвищого рівня. Це ніби зимова «Формула-1». Коли скелетоніст проходить трасу зі швидкістю сто двадцять кілометрів на годину, а його голова на відстані п’ять-десять сантиметрів від рівня льоду — це захопливе дійство й відірватися просто неможливо. Щодо Владислава Гераскевича, думаю, що потрапляння до дванадцятки буде хорошим результатом. Якщо увійде до десятки найкращих — вважатиму його героєм, адже він змагатиметься з найсильнішими спортсменами світу», — поділився він сподівання.

Фінальні заїзди одиночних чоловічих змагань відбудуться в п’ятницю, 28 лютого. Працюватиме за мікрофоном спортивний журналіст та коментатор Суспільного Олексій Мандзій.

Розклад трансляцій:

  • перший заїзд — 27 лютого 11:00;

  • другий заїзд — 27 лютого 13:50;

  • третій заїзд — 28 лютого 14:00;

  • четвертий заїзд — 28 лютого 15:40.

Нагадаємо, у грудні минулого року Суспільний мовник транслював Кубок світу-2019/2020 зі скелетону.

Читайте також: