:
Прем’єра на Суспільному: стартує програма «Святі та грішні»

Прем’єра на Суспільному: стартує програма «Святі та грішні»

02 березня 2020

У вівторок, 3 березня, о 22:10 вийде прем’єрний випуск нової програми — «Святі та грішні». Її ведучою стане Мирослава Барчук.

Програма «Святі та грішні» виходитиме щовівторка на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у форматі інтерв’ю. Мирослава Барчук вестиме в студії діалог на межі конфлікту, щоб розкрити глядачеві особистість гостя.

Виконавча продюсерка Суспільного Катерина Феленюк поділилася подробицями про новий проєкт на каналі UA: ПЕРШИЙ.

«Нарешті ми запускаємо проєкт, на який наші глядачі давно чекають. Назву «Святі та грішні» запропонувала ведуча Мирослава Барчук, і мені назва дуже подобається. Сподіваюся, що в програмі ми побачимо, хто ж святий, а хто грішний. Гостями будуть політики та інші відомі персони. Ведуча через інтерв’ю покаже нам історію дослідження характеру свого гостя», — розповіла вона.

За словами виконавчої продюсерки Суспільного, для глядачів, крім інтерв’ю, підготували додаткові цікавинки, які поки що команда тримає в таємниці.

Зі свого боку редакторка нової програми Лариса Волошина розповіла, що радіє виходу цього проєкту саме на Суспільному.

«Я вважаю, що це найкраще особистісне інтерв’ю на українському телебаченні. Це дуже високий рівень — рівень західної журналістики, де в бесіді народжується істина й де глядач може по-справжньому почути як ведучу, так і гостя. Тут глядач має змогу зробити власний висновок, а не бути жертвою маніпуляцій чи чужих інтерпретацій реальності. Тому я раджу глядачам уважно придивитися до цього проєкту», — зазначила Лариса Волошина.

Нагадаємо, Мирослава Барчук разом із Павлом Казаріним є незмінними ведучими політичного токшоу «Зворотний відлік», яке виходить щопонеділка о 21:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: