:
Готуйте смачно разом з «Шеф-кухарем країни»!

Готуйте смачно разом з «Шеф-кухарем країни»!

12 серпня 2010

11 серпня Перший Національний представив новий проект "Шеф-кухар країни", який вестиме легендарний співочий ректор Михайло Поплавський. Презентація відбулася у ресторанному комплексі "Батьківська хата".

Керівництво каналу звернулося до Михайла Михайловича з пропозицією стати обличчям найсмачнішої програми Першого Національного. І співучий ректор з радістю погодився. Вибір ведучого не випадковий, адже на думку головного продюсера НТКУ Олексія Семенова, саме Михайло Поплавський зможе популяризувати здорову та смачну українську кухню краще, ніж будь-хто інший.

"Ідея бути ведучим нового кулінарного шоу належить Першому Національному. Від такої пропозиції я не міг відмовитися. До того ж я являюся завідуючим кафедри готельно-ресторанного бізнесу. Кулінарія – це моє хобі, яке перетворилося у бізнес. Без лишньої скромності – це буде мега-проект!", - наголосив Михайло Поплавський.

Програма "Шеф-кухар країни" виходитиме на Першому Національному щонеділі, о 13:10. Хронометраж – 50 хвилин.

"У першій частині програми Михайло Михайлович готуватиме сам, адже він, як ніхто інший, досконало знає українську кухню і може приготувати найвибагливіші страви. У другій частині братимуть участь найвідоміші шеф-кухарі ресторанів не лише Києва, а й інших міст України", - повідомив Олексій Семенов.

А ще кожного вечора о 18:00, з понеділка по четвер, виходитимуть двадцятихвилинні випуски «Шеф-кухар. Вечеря», де Михайло Поплавський з усіма, хто вміє та любить куховарити, готуватиме вечерю за рецептами гостя програми, звичайного українця.

"До програми ми будемо запрошувати простих українців з такими рецептами страв, які легко можна приготувати вдома. Але вони повинні бути ексклюзивними і незвичайними", - додав Михайло Михайлович.

Перший запис програм призначено на 20 та 21 серпня. Всі, хто має свій рецепт та хоче його приготувати разом з Михайлом Поплавським, можуть надіслати свою заявку на адресу pr@ntu.ua, або подзвонити за телефоном 481 07 66. До участі в програмі приймаються рецепти, які готують не більше 40 хвилин, учасник має з собою принести всі продукти та спеції, необхідні для приготування страви.

Читайте також: