:
У студії «Зворотного відліку» обговорять посилення карантину, закон про націоналізовані банки та зміни до бюджету

У студії «Зворотного відліку» обговорять посилення карантину, закон про націоналізовані банки та зміни до бюджету

06 квітня 2020

Уже сьогодні, 6 квітня, о 21:30 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події в Україні: посилення карантинних заходів та їхню законність, повернення українців додому з-за кордону, а також про зміни до бюджету й закон про націоналізовані банки, які планують розглянути у Верховній Раді цього тижня.

До студії політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, народний депутат від фракції «Слуга народу» Єгор Чернєв, народна депутатка, голова партії «Голос» Кіра Рудик та народна депутатка від фракції «Європейська Солідарність» і голова Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України до Європейського Союзу Іванна Климпуш-Цинцадзе.

На онлайн-зв’язку зі студією буде радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

Ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук і Павло Казарін ставитимуть запитання гостям та експертам у студії.

Цього разу експертами будуть: співзасновник партії «Демократична Сокира» Юрій Гудименко, журналіст і політолог Кирило Сазонов, журналіст та політичний діяч Сергій Висоцький і політолог та науковий директор фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва Олексій Гарань.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» виходить щопонеділка о 21:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на діджитал-платформах Суспільного мовника: YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: