:
«Зворотний відлік»: засідання ВР, справи Чорновол і Стерненка та Великдень на карантині

«Зворотний відлік»: засідання ВР, справи Чорновол і Стерненка та Великдень на карантині

13 квітня 2020

Уже сьогодні, 13 квітня, о 21:35 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події в Україні: останні нововведення проти поширення коронавірусу, святкування Великодня під час карантину, позачергове засідання Верховної Ради, а також про резонансні судові справи Тетяни Чорновол та Сергія Стерненка.

До студії політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко, громадська діячка, ексдепутатка 7-го скликання Верховної Ради Тетяна Чорновол, громадський діяч Сергій Стерненко, народний депутат від фракції «Слуга народу» Володимир Крейденко, народний депутат від фракції «Голос» Ярослав Юрчишин і народна депутатка від фракції «Європейська Солідарність» Софія Федина.

На онлайн-зв’язку зі студією будуть архієрей Православної церкви України Євстратій та керівник департаменту інформації Української греко-католицької церкви, протоієрей Ігор Яців.

Ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук і Павло Казарін модеруватимуть головну дискусію країни.

Цього разу експертами в студії будуть: координаторка медійної ініціативи за права людини Ольга Решетилова, колишній народний депутат Борислав Береза, виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження» Олександр Сушко та редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» виходить щопонеділка о 21:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на діджитал-платформах Суспільного мовника: YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: