:
Документальний фільм

Документальний фільм "Секрети київської шоколадки" з циклу "Загублене місто"

09 листопада 2011

У п’ятницю, 11 листопада, о 11:35 на Першому Національному дивіться третю частину нового документального фільму із циклу "Загублене місто" – "Секрети київської шоколадки".

Якщо взяти п’ять плиток молочного шоколаду і зробити з них коробочку, вийде щось дуже схоже на один зі старовинних київських особняків. Недарма кияни прозвали його "шоколадкою". Насправді це – дім відомого мецената Семена Могилевцева.

Збудували особняк на початку минулого століття, тоді ж і викрасили у шоколадний колір. Однак чи стало це запорукою його солодкого життя?!

Дивіться у п’ятницю останню серію трисерійної шоко-історії "Загубленого міста" – "Секрети київської шоколадки". Вдивляйтеся разом з нами у старі фасади…, вслуховуйтеся у їхні часом приголомшливі історії. Ми переконані, що архітектура Старого Києва – це живий організм, який до сьогодні зберігає свідоцтва знищеної епохи, документи, які не лише допомагають усвідомити минуле, а й зрозуміти сучасне.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: