:
На Першому Національному відбудеться прем'єра шоу, в якому діти копіюватимуть зірок

На Першому Національному відбудеться прем'єра шоу, в якому діти копіюватимуть зірок

10 листопада 2011

13 листопада об 11.20 на Першому Національному відбудеться прем'єра розважального шоу "Кумири і кумирчики". Талановиті діти копіюватимуть виступ знаменитих артистів естради.

Кожна дитина матиме можливість відтворити образ свого кумира. Костюм, зачіска, манера виконання – все один в один.

У проекті бере участь 41 дитина. Найменшому артисту – 3,5 роки, найстаршому – 8 років.

Програма щотижнева. Кожен випуск складається з трьох номерів.

Перед тим, як продемонструвати публіці свої таланти, юним артистам доведеться відповідати на "каверзні" питання ведучих – Іллі Ноябрьова і Ніки Синичкіної.

Шоу-програма не є конкурсною. Тут немає переможців і переможених. Після виступу кожен учасник отримає подарунок і передплату на дитячу газету "Казковий вечір".

"Діти в цьому віці дивно одноманітні. Вони знають кілька виконавців, які зараз весь час на екранах: Потап і Настя, леді Гага. Все, більше вони нікого не знають. Але коли показуєш їм кліпи інших учасників – дітям  подобається. Вони починають їх копіювати, залучаються до гри. Ми ж хочемо урізноманітнити творчі можливості і знання дітей.

Діти у віці від трьох до семи років ще розкуті, природні, нічим не скуті, безпосередні. Потім вони йдуть до школи. Там їх починають "шикувати". З часом вони втрачають безпосередність і спостерігати за ними вже не так цікаво.

Проект наш розрахований, як не дивно, не на дітей. Це доросла програма за участю дітей. Тільки дорослі відчувають розчулення, спостерігаючи за виступом малюків. Самі діти ставляться до цього абсолютно по-іншому.

Спитайте будь-якої дитини про минулий виступ. Вона розповість, як вони 189 днів репетирували. І отримала вона за виступ шоколадку чи ні.

А ось дорослий, прийшовши з дитячого концерту, довго розповідає, як діти себе вели, в кого який був костюм, хто як виступив...

Ідея проекту моя. Костюми для всіх учасників шиє творча студія "Морква". Попередній кастинг учасників і постановку номерів, підбір пісень робить режисер проекту – Антоніна Ноябрьова. Головний виконавчий продюсер – Ірина Овчиннікова", – розповів про програму "Кумири і кумирчики" її продюсер, автор ідеї та ведучий Ілля Ноябрьов.

Дивіться програму "Кумири і кумирчики" 13 листопада об 11.20 на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: