:
Рік після нормандської зустрічі — що змінилося: у «Зворотному відліку» на UA: ПЕРШИЙ

Рік після нормандської зустрічі — що змінилося: у «Зворотному відліку» на UA: ПЕРШИЙ

14 грудня 2020

У понеділок, 14 грудня, у студії суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про рік після зустрічі у нормандському форматі: що змінилося на окупованих територіях та які дії необхідні для закінчення війни на сході України.

Читайте також: Ведуча Суспільного Мирослава Барчук — переможниця премії «Високі стандарти журналістики-2020»

У першій частині програми ведучі токшоу Мирослава Барчук та Павло Казарін спілкуватимуться з п’ятим президентом України Петром Порошенком.

Питання гостеві ставитимуть лідери громадських думок, серед яких: політолог Михайло Басараб, колишній народний депутат Борислав Береза, голова правління Інституту світової політики Віктор Шлінчак та оглядачка агентства «Укрінформ» Ярослава Міщенко.

До дискусії на другу частину токшоу «Зворотний відлік» запросили народну депутатку від фракції «Європейська солідарність» Іванну Климпуш-Цинцадзе, народного депутата від фракції «Слуга народу» Єгора Чернєва та народного депутата від фракції «Голос» Романа Лозинського. Говоритимуть про ефективність зустрічей в нормандському форматі, які зрушення відбулися на Донбасі за останній рік та як Україна має позиціонувати себе на міжнародній арені.

До розмови у студії долучатимуться лідери громадських думок: міністр закордонних справ України у 2014–2019 роках Павло Клімкін та радник з інформаційних питань української делегації для участі в ТКГ Олексій Арестович. На скайп-зв’язку зі студією буде народна депутатка Верховної Ради восьмого скликання Тетяна Чорновол.

За виступами гостей стежитиме незмінний фактчекер та співведучий токшоу Максим Скубенко.

Телеглядачі також зможуть долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-67-00.

Дивіться щопонеділка суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на ютуб-каналі.

Читайте також: