:
Новорічний концерт — на UA: ПЕРШИЙ

Новорічний концерт — на UA: ПЕРШИЙ

24 грудня 2020

У новорічну ніч суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже святкові концерти, в яких глядачі побачать Іво Бобула з його незабутніми піснями, легендарну Ніну Матвієнко та запального Анатолія Гнатюка.

Народний артист України Іво Бобул створить святкову атмосферу своїми найкращими піснями «Розмова з тобою», «А вже осінь прийшла у мій сад», «А липи цвітуть», «Минає день».

Народна артистка України Ніна Матвієнко та заслужений артист України Дмитро Андрієць заспівають разом ліричну «Коли в моїй руці твоя рука». А також виконають власні пісні: Ніни Матвієнко — «Засвічу свічу», «Петрівочка», «Дорога до храму» та інші; Дмитро Андрієць — «Дихати», «Бо ти така», «Закохані» та інші.

На глядачів також чекає спеціальна концертна програма від народного артиста України Анатолія Гнатюка та Академічного ансамблю пісні й танцю Державної прикордонної служби України: улюблені пісні «Ой, смереко», «Зацвіли знов трави», музично-поетична композиція «Солом’яний вогонь» на вірш Івана Драча та запальні хіти для святкового настрою.

Святкуйте Новий рік та дивіться Новорічний концерт на UA: ПЕРШИЙ, який розпочнеться о 01:40.

Читайте також: