:
Чи потрібен Україні медичний канабіс — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Чи потрібен Україні медичний канабіс — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

28 грудня 2020

У понеділок, 28 грудня, у студії суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про штрафи за відмову звертатися українською у сфері послуг та дискутуватимуть необхідність використання канабісу в медичних цілях в Україні.

Читайте також: Прем’єра фільму-розслідування «Канабіс. Особливо небезпечний» на UA: КУЛЬТУРА

У першій частині програми ведучі Мирослава Барчук та Павло Казарін обговорять пропозицію окремих народних депутатів скасувати норму у мовному законі, яка стосується штрафів за відмову надавати інформацію або послуги українською мовою. Планувалося, що штрафувати за порушення норми почнуть на початку 2021 року. До розмови на цю тему до студії запросили народного депутата від фракції «Європейська солідарність» Володимира В’ятровича та депутатку від фракції «Слуга народу» Мар’яну Безуглу.

Власні думки висловлюватимуть й експерти у студії, які також ставитимуть запитання гостю: політтехнолог Олександр Кочетков, уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, художник Іван Семесюк та журналіст Бігус. Інфо Данило Мокрик.

У другому блоці токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про доцільність використання медичного канабісу в Україні. Чи на часі це питання? Кому необхідне лікування медичною марихуаною вже зараз? Гості другого блоку: народна депутатка від фракції «Голос» Ольга Стефанишина та народна депутатка від фракції «Слуга народу» Людмила Буймістер.

До дискусії долучатимуться й оглядачі: народний депутат 8-го скликання Олександр Опанасенко, Архієпископ Чернігівський і Ніжинський Православної Церкви України Євстратій (Зоря), голова координаційної ради БО «100% життя» Дмитро Шерембей та заступник начальника управління Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України Василь Мельничук.

На скайп-зв’язку зі студією будуть журналістка Яніна Соколова та міністр охорони здоров’я України у 2014 році Олег Мусій.

Незмінний фактчекер токшоу «Зворотний відлік» Максим Скубенко стежитиме за виступами гостей у студії й долучатиметься до обговорення.

Телеглядачі мають змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на ютуб-каналі

Читайте також: