:
Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт ексклюзивно у програмі «Спорт» на UA: ПЕРШИЙ

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт ексклюзивно у програмі «Спорт» на UA: ПЕРШИЙ

30 грудня 2020

У четвер, 31 грудня, о 22:00 гостем підсумкової програми «Спорт» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ стане міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт.

Читайте також: Перші перегони Кубка світу з біатлону у 2021 на UA: ПЕРШИЙ

У передноворічному випуску програми «Спорт» підіб’ють спортивні підсумки 2020 року. У студії разом з ведучою Дар’єю Кузнецовою міністр Вадим Гутцайт детально обговорить програму Президента України, відому під назвою «25 спортивних магнітів», з розбудови спортивної інфраструктури. Говоритимуть про рекордний бюджет, який виділила влада на розвиток спорту у 2021 році, а саме 7,76 млрд гривень та підготовку до Олімпійських та Паралімпійських ігор. Також Вадим Гутцайт поділиться з глядачами подробицями з особистого життя: його олімпійський шлях, вподобання та цілі на посаді міністра.

Дивіться завершальний випуск програми «Спорт» у 2020 році о 22:00 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також у мобільному застосунку suspilne.tv.

Нагадаємо, програма «Спорт» з ведучими Дарією Кузнецовою, Юлією Пазенко та Денисом Зерченком виходить в ефір щотижня з понеділка по п’ятницю о 15:10 та 21:35 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: