:
«Баварія» – «Тігрес» у фіналі Клубного чемпіонату світу з футболу на UA: ПЕРШИЙ

«Баварія» – «Тігрес» у фіналі Клубного чемпіонату світу з футболу на UA: ПЕРШИЙ

09 лютого 2021

У четвер, 11 лютого, відбудеться фінальний матч Клубного чемпіонату світу з футболу між німецькою «Баварією» та мексиканським «Тігресом». Пряма трансляція на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ розпочнеться о 19:55.

Читайте також: Чемпіонат світу з біатлону-2021 на UA: ПЕРШИЙ

На шляху до фіналу «Баварія» переграла єгипетський «Аль-Ахлі» з рахунком 2:0. Дублем у матчі відзначився найкращий футболіст 2020 року за версією ФІФА Роберт Левандовскі. При цьому мюнхенці прилетіли на турнір пізніше, ніж планували. Команда провела ніч в аеропорту через те, що літак не отримав дозволу на зліт.

На відміну від своїх опонентів, мексиканський «Тігрес» провів на турнірі два поєдинки, й це перший випадок потрапляння у фінал північноамериканської команди в історії Клубного чемпіонату світу. У другому раунді підопічні Рікардо Ферретті здолали південнокорейський «Ульсан» з рахунком 2:1, а у півфіналі «Тігрес» узяв гору над бразильським «Палмейрасом» з рахунком 1:0. Усі три м’ячі на турнірі забив французький нападник мексиканців Андре-П’єр Жиньяк.

Також о 16:55 UA: ПЕРШИЙ покаже матч за 3-є місце між командами, які поступилися у півфіналах — «Аль-Ахлі» та «Палмейрас».

Коментуватиме всі матчі спортивний коментатор Суспільного Роберто Моралес.

Онлайн-трансляція буде доступна на діджитал-платформі Суспільне Спорт у вкладці Трансляція Футболу. Також стежте за всіма новинами Клубного чемпіонату світу з футболу на фейсбук-сторінці Суспільне Спорт.

Дивіться фінал та матч за 3-є місце Клубного чемпіонату світу з футболу 11 лютого на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже всі перегони Чемпіонату світу з біатлону-2021, який відбудеться з 10 по 21 лютого у словенській Поклюці.

Читайте також: