:
Вір, надійся і люби!

Вір, надійся і люби!

13 серпня 2010

13 серпня Перший Національний презентував новий соціальний проект "Віра. Надія. Любов".

Презентація проекту проходила у Київському приймальнику-розподільнику для неповнолітніх. Чому там? Тому що проект матиме спеціальну рубрику, присвячену пошуку загублених дітей. А приймальник-розподільник саме те місце, де вирішується подальша доля знайдених дітей.

Назва проекту не випадкова і має символічне підґрунтя, адже благаючи про допомогу, людина ВІРИТЬ, що їй допоможуть і до останнього не втрачає НАДІЮ, а без ЛЮБОВІ  не було б життя на Землі.

Ідея створення програми виникла, найперше, через величезну кількість листів і дзвінків до Першого Національного із закликом про допомогу. Багато простих українців у невимовному відчаї через надто складні проблеми, що пов’язані з дітьми.
Ведучими проекту будуть легендарна ведуча українського телебачення Тетяна Цимбал і психолог Вадим Колесніков.

У новому проекті Першого Національного будуть досліджуватися гострі, проблемні ситуації, в яких опинилися сім'ї з дітьми. Зокрема, розглядатимуться і вирішуватимуться проблеми, пов'язані зі здоров'ям, медобслуговуванням, фінансами, освітою, а також життям у неблагополучному середовищі.

"Спершу, гості програми будуть розказувати про складні соціальні проблеми, які вони не можуть вирішити самостійно. По закінченню ефіру дана інформація надходитиме до різноманітних ЗМІ, а також, меценатів і спонсорів, які готові надати реальну допомогу сім’ям. Більшість меценатів зовсім не бажають публічно себе виявляти, тому що вони це роблять не для власного піару, а від щирого серця. Та Перший Національний вирішив інакше – ми не будемо розповідати про життя цих людей, а будемо просто дякувати за благий вчинок, називаючи їхні імена. Такі вчинки варті наслідування!", - розповів Олексій Семенов,  головний продюсер НТКУ.

Програма буде стежити за долею героїв, аби згодом повторно запросити їх до студії і показати як змінилося їхнє життя.

Перший ефір програми планується на 27 серпня о 17:00.

Читайте також: