:
Гурт Go_A здійснив експедицію в Чорнобиль

Гурт Go_A здійснив експедицію в Чорнобиль

26 квітня 2021

Представник України на Євробаченні-2021 гурт Go_A побував у фольклорній експедиції чорнобильською місцевістю. О 20:00 на ютубі Євробачення, а також у влозі «Hallo, Євробачення!» гурт покаже, звідки бере свій початок композиція «SHUM», яка прозвучить 18 травня на міжнародній арені.

Читайте також: Go_A заспіває для українців за кордоном

Учасники гурту разом зі знімальною групою Суспільного відвідали Прип’ять, Чорнобиль, радіолокаційну станцію «Дуга» та побачили 4-й енергоблок. Також вони завітали у село Горностайпіль, щоб послухати та поспівати поліських пісень разом з самодіяльним фольклорним народним ансамбль «Журавка».

Під час експедиції, проводячи невелику екскурсію, учасники гурту Go_A поділяться глибокими сенсами й головним меседжем пісні — незважаючи ні на що, природа відновлюється та перемагає, а людям треба їй у цьому допомагати.

Найцікавіші моменти поїздки та враження гурту Go_A від експедиції, дивіться у понеділок, 26 квітня, у влозі «Hallo, Євробачення!» з ведучою Анною Тульєвою, а також на ютубі Євробачення.

Нагадаємо, представник України на Пісенному конкурсі Євробачення гурт Go_A виступить 18 травня у першому півфіналі конкурсу під номером 15.

Нагадаємо, півфінали (18, 20 травня) і фінал (22 травня) Пісенного конкурсу Євробачення-2021 транслюватимуться на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: