:
У Нідерландах та Україні гурт Go_A зустрічають як переможців

У Нідерландах та Україні гурт Go_A зустрічають як переможців

23 травня 2021

23 травня в аеропорту Amsterdam Airport Schiphol представників України на Євробаченні-2021, гурт Go_A, проводжали з подарунками, квітами та привітаннями.

Всього добу тому українська пісня вперше звучала зі сцени музичного конкурсу. Спостерігати за подією можна було на платформах Суспільного мовника: телеканалі UA: ПЕРШИЙ, UA: Радіо Промінь та фейсбук-сторінках.

Читайте також: Хто голосував у журі Євробачення-2021 від України

Солістка гурту Катерина Павленко подякувала всім, хто голосував за Україну та підтримував гурт, зокрема МЗС та посольствам України по всій Європі.

«Під час конкурсу ми відчували вашу підтримку, відчували, як ви за нас голосуєте. Сподіваємося, скоро зустрінемось на концертах. Як бачите, емоції позитивні. Це сльози щастя. Дуже дякую, що ви сьогодні тут, дуже приємно. Ми правда дуже старались і нам дуже важливо, що ви тут сьогодні. Перше, що зроблю по поверненні додому, — ляжу спати, бо не сплю вже понад добу. А потім будемо знову писати музику, бо в нас іще є дуже багато роботи», — наголосила вона.

Вдома, в аеропорту Бориспіль, окрім журналістів, на гурт чекали єврофани.

«Ми поїхали на Євробачення, щоб показати українську народну музику. Ми це зробили. І мені здається, зробили зовсім непогано», — сказав засновник гурту Тарас Шевченко.

Гурт також зустрічав представник України на Дитячому Євробаченні-2020 Олександр Балабанов.

Нагадаємо, переможцем 65-го Пісенного конкурсу Євробачення-2021 став італійський гурт Måneskin з піснею «Zitti E Buoni», який отримав 524 бали. Представник України на Євробаченні, гурт Go_A з піснею «SHUM» посів п’яте місце, отримавши 364 бали.

Країна-переможниця отримує можливість провести наступний, 66-й Пісенний конкурс Євробачення у 2022 році.

Загалом у Євробаченні-2021 взяли участь представники 39 країн, проте не всі змогли приїхати до Роттердама та виступити на сцені арени Ahoy.

Фото — Анастасія Мантач

Читайте також: