:
Зміни в риториці Зеленського та “повітряні маневри” Лукашенка — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Зміни в риториці Зеленського та “повітряні маневри” Лукашенка — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

24 травня 2021

У понеділок, 24 травня, о 21:35 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» традиційно обговорять актуальні для українського суспільства теми: підсумкова пресконференція президента України, примусова посадка літака у Білорусі та запуск ринку землі.

Читайте також: Мирослава Барчук стала лауреаткою Премії імені Георгія Ґонґадзе 2021

Ведучі Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями обговорять реакцію світової спільноти та України на посадку літака ірландської авіакомпанії із використанням військової авіації у Білорусі. Також відбудеться обговорення виступів президента України Володимира Зеленського на підсумковій пресконференції. Що важливого сказав президент? Які змінилися погляди Зеленського за два роки на посаді?

Відповіді на ці запитання спробують дати народна депутатка фракції «Слуга народу», заступниця голови комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Олена Мошенець, перший заступник голови парламентської фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко, народна депутатка фракції «Європейська солідарність» Іванна Климпуш-Цинцадзе, народний депутат фракції «Голос», член комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін.

Також у дискусії візьмуть участь міністр фінансів України у 2016–2018 роках, секретар РНБО у 2019 році Олександр Данилюк та інвестиційний банкір Сергій Фурса.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо. Для глядачів з вадами слуху працюватиме сурдопереклад.

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Читайте також: