:
Вакцинація українців та доля медичної реформи  — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Вакцинація українців та доля медичної реформи — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

21 червня 2021

У понеділок, 21 червня, о 21:35 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» традиційно обговорять актуальні для країни та суспільства теми: темпи і ефективність вакцинації від COVID-19 в Україні та стан медичної реформи.

Читайте також: Суспільні мовники Чернігівщини та Сумщини почали підготовку токшоу «Дебати»

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями обговорять тему вакцинації від COVID-19 та майбутнє медичної реформи. Чи зможе уряд виконати заявлений план вакцинації на 2021 рік? Яка ситуація із поставками вакцини в Україну та як у МОЗ збираються переконувати вакцинуватися українців?

В обговоренні візьмуть участь народний депутат фракції «Слуга народу», голова парламентського Комітету з питань здоров’я нації Михайло Радуцький, заступник міністра охорони здоров’я 2016-2019 рр. Олександр Лінчевський, президент Всеукраїнської ради захисту прав та безпеки пацієнтів Віктор Сердюк, народна депутатка фракції «Слуга народу» Людмила Буймістер.

В дискусії також візьмуть участь голова координаційної ради Благодійної організації «100% життя» Дмитро Шерембей та кореспондентка ВВС News Україна Діана Куришко.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме сурдоперекладач.

Читайте також: