:
Дворазовий олімпійський чемпіон Юрій Чебан у програмі «Дорога до Токіо» на UA: ПЕРШИЙ

Дворазовий олімпійський чемпіон Юрій Чебан у програмі «Дорога до Токіо» на UA: ПЕРШИЙ

01 липня 2021

У неділю, 4 липня, о 21:35 у програмі «Дорога до Токіо» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ говоритимуть про шанси українських веслувальників здобути олімпійські нагороди у Токіо.

Читайте також: Суспільний мовник транслюватиме Паралімпійські ігри-2020 у Токіо

У гості до студії завітає дворазовий олімпійський чемпіон з веслування на каное Юрій Чебан. Вперше Юрій вирушає на Олімпіаду як тренер збірної України з веслування й розповість про підготовку української команди до змагань, а також на які результати розраховують спортсмени.

Також до ведучих Дар’ї Кузнецової та Дмитра Лазуткіна долучиться срібна призерка Олімпійських ігор у Сеулі та Атланті з академічного веслування Світлана Мазій. Під час Олімпійських ігор, які транслюватиме UA: ПЕРШИЙ, Світлана також коментуватиме змагання з веслування.

Глядачі можуть поставити запитання гостям під анонсом програми на фейсбук-сторінці Суспільне Спорт. Найцікавіші з них журналіст Євген Каранов озвучить під час ефіру.

Передолімпійський проєкт «Дорога до Токіо» присвячений висвітленню залаштунків головної спортивної події року — літніх Олімпійських ігор у Токіо-2020. У програмі — головні інтриги майбутніх ігор, розповіді про нові види спорту, підготовка спортсменів та спортивної редакції телеканалу UA: ПЕРШИЙ до Олімпіади. Щонеділі гостями студії стають відомі українські спортсмени та спортивні функціонери.

Дивіться програму «Дорога до Токіо» щонеділі о 21:35 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ є офіційним транслятором Олімпійських ігор у Токіо-2020, які відбудуться з 23 липня по 8 серпня 2021 року.

Читайте також: