:
Японська культура та проводи Олімпійців — у програмі «Дорога до Токіо» на UA: ПЕРШИЙ

Японська культура та проводи Олімпійців — у програмі «Дорога до Токіо» на UA: ПЕРШИЙ

09 липня 2021

У неділю, 11 липня, о 21:35 у програмі «Дорога до Токіо» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ підсумують проводи збірної України на Олімпійські ігри у Токіо-2020, а також занурять глядачів у японську культуру.

Читайте також: UA: ПЕРШИЙ покаже проводи Олімпійської збірної України

Разом із постійними ведучими проєкту Дар’єю Кузнецовою та Дмитром Лазуткіним пропонуємо глядачам згадати найяскравіші моменти церемонії проводів Олімпійської збірної, яку з 17:00 транслюватиме UA: ПЕРШИЙ. Також у студії проєкту «Дорога до Токіо» танцювальний колектив «Цубом» Українсько-японського центру КПІ імені Ігоря Сікорського розповість більше про японську культуру лише за допомогою рухів та музики.

Передолімпійський проєкт «Дорога до Токіо» присвячений висвітленню залаштунків головної спортивної події року — літніх Олімпійських ігор у Токіо-2020. У програмі — головні інтриги майбутніх ігор, розповіді про нові види спорту, підготовка спортсменів та спортивної редакції телеканалу UA: ПЕРШИЙ до Олімпіади. Щонеділі гостями студії стають відомі українські спортсмени та спортивні функціонери.

Нагадаємо, 11 липня, з 17:00 суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ транслюватиме телемарафон «Дорога до Токіо. Проводи Олімпійської збірної України на XXXII Олімпійські ігри в Токіо-2020».

Читайте також: