:
Стелла Захарова у програмі «Студія Олімпійські ігри» на UA: ПЕРШИЙ

Стелла Захарова у програмі «Студія Олімпійські ігри» на UA: ПЕРШИЙ

26 липня 2021

Щодня о 16:30 у програмі «Студія Олімпійські ігри» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ обговорюють усі найважливіші події ігрового дня на Олімпійських іграх і розповідають про виступи всіх українців на аренах Токіо.

Читайте також: Олімпіада набирає оберти — розклад трансляцій 27-28 липня на UA: ПЕРШИЙ

Сьогодні, 26 липня, гостями студії стануть:

  • Стелла Захарова — олімпійська чемпіонка 1980 року зі спортивної гімнастики;
  • Андрій Котельник — призер Олімпійських ігор-2000 з боксу;
  • Юлія Прокопчук — чемпіонка Європи зі стрибків у воду.

Постійні ведучі Дмитро Лазуткін та Анна Різатдінова дізнаються експертну думку гостей щодо результатів українських спортсменів. Також у програмі ексклюзивні сюжети журналістів Суспільного мовника з Токіо, перші коментарі спортсменів після змагань та останні новини довкола Олімпіади.

Дивіться програму «Студія Олімпійські ігри» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ о 10:30 з ведучими Денисом Зерченком та Яною Павловою, а також о 16:30 з Дмитром Лазуткіним та Анною Різатдіновою.

Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ, Радіо Промінь та діджитал-платформа Суспільне Спорт — офіційні транслятори ХХХІІ літніх Олімпійських ігор у Токіо.

Дивіться, слухайте, читайте про перебіг наймасштабнішої спортивної події у світі щодня з 23 липня по 8 серпня. Детально ознайомитися з розкладом трансляцій на ресурсах Суспільного — найбільшого незалежного медіа в Україні — можна за посиланням.

Читайте також: