:
Друга пандемічна осінь  — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Друга пандемічна осінь — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

13 вересня 2021

У понеділок, 13 вересня, о 21:25 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про те, чи готова Україна до чергової хвилі пандемії COVID-19 та які обмеження чекають на невакцинованих українців.

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Субенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на питання, в якому стані Україна підходить до нового витка пандемії, чи вдасться пом’якшити черговий удар COVID-19 при нинішніх темпах вакцинації українців, чи не спричинить соціальної напруги запровадження обмежень для невакцинованих громадян та як уряд балансуватиме економічні ризики у випадку запровадження суворого карантину цієї осені.

Читайте також: «Без ейфорії» — онлайн-прем’єра третьої серії «Колапс. Як українці зруйнували імперію зла»

У програмі візьме участь Ігор Кузін, головний санітарний лікар України, заступник міністра охорони здоров’я, колишній в.о. генерального директора Центру громадського здоров’я України.

До обговорення теми програми приєднаються: Ольга Стефанишина, народна депутатка України, депутатське об’єднання «Справедливість»; Дмитро Шерембей, голова Координаційної ради благодійної організації «100% життя»; Федір Лапій, голова Національної технічної групи експертів з імунопрофілактики; Ганна Старостенко, заступниця голови Київської міської державної адміністрації та Діана Куришко, журналістка, кореспондентка BBC News Україна.

Скайпом до дискусії приєднаються: Євген Іхельзон, блогер, засновник компанії «My Name is Travel»; Денис Сурков, завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії для новонароджених Дніпропетровської обласної дитячої лікарні та Ольга Ковбенко, лікарка-інфекціоністка Чернівецької обласної клінічної лікарні.

Телеглядачі традиційно матимуть змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» у понеділок, 13 вересня, о 21:25 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: