:
Прем’єри серіалів «Серцебиття» та «Бальтазар» на UA: ПЕРШИЙ

Прем’єри серіалів «Серцебиття» та «Бальтазар» на UA: ПЕРШИЙ

01 жовтня 2021

У вівторок, 5 жовтня, на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбудеться прем’єра польського драматичного серіалу про медиків «Серцебиття» та французького детективу «Бальтазар».

Головна героїня серіалу «Серцебиття» Магдалена повертається з Британії до Польщі після кількох років практики у Лондоні. Вона психологиня і влаштовується на роботу у звичайну державну лікарню. Колеги з іронією ставляться до новенької, вважаючи, що в Лондоні умови праці набагато комфортніші за тутешні. Проте Магдалена швидко адаптується до нової атмосфери й власним прикладом показує, що сильний фахівець може допомогти пацієнту навіть з обмеженими ресурсами. Крізь призму історії однієї лікарки перед глядачами постане справжня картина медичної системи з її проблемами та складнощами.

Серіал «Серцебиття» виходитиме щобудня о 10:35.

Читайте також: Суспільний мовник планує зняти два художні серіали

Французький детективний серіал «Бальтазар» розповідає про складні історії вбивств, які можуть розслідувати лише справжні фахівці. Нова комісарка поліції Елен Баш має заручитися підтримкою судмедексперта Рафаеля Бальтазара — справжнього професіонала, який може змусити мовити мертвих. У дуеті вони мають реконструювати події таємничих убивств та покарати винних. У ході розслідувань Бальтазар таємно від усіх намагається розслідувати вбивство рідної людини.

Серіал «Бальтазар» виходитиме щобудня о 00:25.

Дивіться серіали «Серцебиття» та «Бальтазар» щобудня з 5 жовтня на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Нагадаємо, раніше на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбулися премєри серіалі «Курорт» та «Масантоніо».

Читайте також: