:
Міф про «зовнішнє управління» Україною  — «Зворотний відлік» на  UA: ПЕРШИЙ

Міф про «зовнішнє управління» Україною — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

04 жовтня 2021

У понеділок, 4 жовтня, о 21:45 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять те, хто і чому просуває тезу про «зовнішнє управління» Україною.

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання: хто з українських політиків намагається переконати громадян країни, що нею керують з-за кордону, і для чого вони це роблять; як боротьба з іноземним впливом породжує тоталітаризм і для чого взагалі потрібні фінансовані Заходом громадські організації?

Читайте також: «Ефект доміно»: онлайн-прем’єра п’ятої серії серіалу «Колапс: як українці зруйнували імперію зла»

У токшоу візьмуть участь: Євгенія Кравчук, народна депутатка України, заступниця голови фракції «Слуга народу»; Олексій Гончаренко, народний депутат України, фракція «Європейська солідарність»; Сергій Соболєв, народний депутат України, заступник голови фракції ВО «Батьківщина»; Олег Волошин, народний депутат України, фракція «Опозиційна платформа — За життя»; Інна Совсун, народна депутатка України, фракція «Голос», а також Сергій Фурса, інвестиційний банкір.

Скайпом до дискусії приєднається: Анна Бабінець, головна редакторка «Слідства.Інфо», та Михайло Жернаков, голова правління ГО «Фундація DEJURE».

Телеглядачі традиційно матимуть змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: