:
Український хіт серіалів — «Століття Якова» на UA: ПЕРШИЙ

Український хіт серіалів — «Століття Якова» на UA: ПЕРШИЙ

13 жовтня 2021

У четвер, 14 жовтня, на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбудеться показ українського драматичного мінісеріалу «Століття Якова». UA: ПЕРШИЙ покаже всі чотири серії, початок о 15:00.

Читайте також: «Колапс: як українці зруйнували імперію зла» — дивіться всі серії онлайн

Серіал «Століття Якова» — це історія звичайної людини, яка намагалася збудувати власне щастя в часи історичних катаклізмів. Напередодні свого столітнього ювілею волинянин Яків Мех намагається пригадати найдраматичніші сторінки свого життя. Замолоду Яків пережив війну, розлуку, зраду та все це блідне на тлі справжнього кохання. Історія Якова — це відображення історії всієї України, яка намагалася вибороти своє місце у світі.

Серіал є екранізацією однойменного роману письменника Володимира Лиса, який став лауреатом премії «Коронації слова».

У серіалі зіграли відомі українські актори й акторки театру та кіно. Роль літнього Якова виконав заслужений артист України Станіслав Боклан, а молодого Якова — заслужений артист України Роман Луцький. Також у фільмі знялися Наталія Доля, Ганна Топчій, Людмила Загорська та багато інших відомих акторів театру й кіно.

Повторний показ серіалу дивіться у п’ятницю, 15 жовтня, о 13:30 та у суботу, 16 жовтня, о 10:10.

Дивіться серіал «Століття Якова» у четвер, 14 жовтня, о 15:00 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ щотижня показує якісні українські й зарубіжні фільми.

Читайте також: