:
Пандемічна криза — наслідки дезінформації — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Пандемічна криза — наслідки дезінформації — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

25 жовтня 2021

У понеділок, 25 жовтня, о 21:45 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять загострення коронавірусної кризи в Україні.

Читайте також: «Колапс: як українці зруйнували імперію зла» — дивіться всі серії онлайн

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Скубенко, разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання: чи наважиться влада відправити Україну на новий локдаун; які причини відставання України від заходу Європи в темпах вакцинації; що очікує український бізнес та як він працюватиме в умовах посилення обмежень; чи варто обмежувати невакцинованих українців у деяких правах, наскільки це законно; хто поширює в Україні дезінформацію про вакцини й з якою метою, який ефект це справляє на суспільство; чи можливо і яким чином змінити ставлення противників вакцинації в Україні, коли зупиниться пандемія у світі і чи потрібна третя доза вакцини.

У токшоу візьмуть участь: Михайло Радуцький, народний депутат України, фракція «Слуга народу», голова комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування; Яна Зінкевич, народна депутатка України, фракція «Європейська солідарність», секретар комітету ВРУ з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування; Олександр Лінчевський, кандидат медичних наук, заступник міністра охорони здоров’я України (2016–2019 рр.); Павло Ковтонюк, співзасновник освітнього дослідницького центру «Український центр охорони здоров’я», заступник міністра охорони здоров’я України (2016–2019 рр.).

Скайпом до обговорення приєднаються: юристка та адвокатка Анжела Василевська і Леонід Остальцев, ветеран російсько-української війни, підприємець, засновник піцерії «Pizza Veterano».

Телеглядачі традиційно матимуть змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: