:
Опір російським інформаційним операціям проти України — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Опір російським інформаційним операціям проти України — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

01 листопада 2021

У понеділок, 1 листопада, о 21:45 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять інформаційний вплив країни-агресора в Україні.

Читайте також: «Колапс: як українці зруйнували імперію зла» — дивіться всі серії онлайн

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання: чи розуміє українське суспільство реальну небезпеку інформаційного компонента російської агресії; як Кремль підриває основи українського суспільства і держави через дезінформаційні кампанії; хто є агентом інформаційного впливу РФ в Україні; чи стало рішення про закриття каналів Медведчука ефективним з точки зору протидії російській пропаганді та розпалюванню національної ворожнечі щодо українців.

У токшоу візьмуть участь: Ольга Василевська-Смаглюк, народна депутатка, фракція «Слуга народу»; Микола Княжицький, народний депутат від фракції «Європейська солідарність», член комітету ВРУ з питань гуманітарної та культурної політики; Сергій Рахманін, народний депутат від фракції «Голос»; Нестор Шуфрич, народний депутат від фракції «Опозиційна платформа — За життя», голова комітету ВРУ з питань свободи слова.

Разом з парламентарями до обговорення приєднаються: Ігор Соловей, керівник Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, і Любов Цибульська, перша керівниця Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки (березень-вересень 2021 р.), експертка з протидії гібридним загрозам.

Скайпом до обговорення приєднаються: Алла Лазарєва, власна кореспондентка видання «Український тиждень» у Франції.

Телеглядачі традиційно матимуть змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у вайбері за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: