:
Чи вистачить Україні енергоресурсів, щоб пережити зиму — «Полюси» на  UA: ПЕРШИЙ

Чи вистачить Україні енергоресурсів, щоб пережити зиму — «Полюси» на UA: ПЕРШИЙ

03 листопада 2021

У середу, 3 листопада, о 22:00 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ покажуть черговий випуск нового суспільно-політичного проєкту «Полюси». Вестиме його журналістка й телеведуча Олена Ремовська.

Тема випуску: Чи вистачить Україні наявних сьогодні енергетичних ресурсів, щоб пережити опалювальний сезон без надзвичайних ситуацій?

Читайте також: Олена Ремовська: «Полюси» — програма для тих, хто хоче чути обидві сторони»

У випуску візьмуть участь народний депутат від фракції «Слуга народу» Юрій Камельчук та Людмила Буймістер, позафракційна народна депутатка, мажоритарний округ № 223 Шевченківського району міста Києва.

Юрій Камельчук, який є членом комітету ВРУ з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, дотримується позиції, що нинішніх запасів палива вистачить для населення, закладів соціальної інфраструктури та промисловості.

Людмила Буймістер, членкиня тимчасової слідчої комісії ВРУ з питань причин збитковості підприємств вугільно-промислового комплексу, йому опонуватиме.

Батл-шоу «Полюси» — місце, де можна переглянути палкі дискусії та дебати між двома експертами на актуальну тему. Також це майданчик для експертів, де вони можуть відстоювати свої позиції й погляди на суспільно важливі теми.

Телепроєкт «Полюси» стартував 26 жовтня та виходить в прямому ефірі щотижня у вівторок, середу й четвер о 22:00 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: