:
Як захистити українські кордони — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Як захистити українські кордони — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

15 листопада 2021

У понеділок, 15 листопада, о 21:45 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять провокації режимів Лукашенка і Путіна на кордонах Європейського союзу та скупчення російських військ на нашому кордоні.

Читайте також: «Колапс: як українці зруйнували імперію зла» — дивіться всі серії онлайн

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання:

  • як Україна реагує на штучно створену міграційну кризу на польсько-білоруському кордоні та скупчення російських військ на підступах до українських рубежів;
  • чи варто нарешті закрити українсько-російський кордон, запровадити візовий режим з РФ та розірвати дипломатичні стосунки з країною, яка окупувала наші території та вбиває наших співгромадян;
  • як Україна повинна вибудовувати стосунки з країнами заходу в контексті цієї кризи і яку реакцію має демонструвати у відповідь на заклики спрямувати «мігрантів» з Білорусі на територію нашої країни;
  • яке місце «міграційна зброя» займає в стратегії гібридної війни, яку розв’язала Російська федерація.

У токшоу візьмуть участь: Федір Веніславський, народний депутат України, фракція «Слуга народу», Володимир Ар’єв, народний депутат України, фракція «Європейська солідарність», Роман Костенко, народний депутат України, фракція «Голос» та Сергій Шахов, народний депутат України, депутатська група «Довіра».

Разом з народними в дискутуватимуть: Максим Буткевич, правозахисник, координатор українського правозахисного проєкту «Без кордонів» та Олександр Мусієнко, політолог, директор Центру військово-правових досліджень.

Скайпом до розмови приєднаються: Юрій Бутусов, головний редактор видання «Цензор.нет» та Сергій Стерненко, громадський активіст.

Телеглядачі традиційно матимуть змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у вайбері за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: