:
Суспільне транслюватиме наживо богослужіння з Ватикану на Різдво

Суспільне транслюватиме наживо богослужіння з Ватикану на Різдво

20 грудня 2021

У п’ятницю та суботу, 24 та 25 грудня, з нагоди свята Різдва західного обряду суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА транслюватимуть богослужіння та урочистості з Ватикану.

Читайте також: Як долають стереотипи та обмеження — розкажуть герої проєкту «Сильні. Другий сезон» на Суспільному

  • 24 грудня

О 20:30 в ефірі телеканалу UA: ПЕРШИЙ відбудеться трансляція нічної Різдвяної Літургії під проводом Святішого Отця Франциска в базиліці Святого Петра. Суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА покаже трансляцію о 22:35.

  • 25 грудня

О 13:00 в ефірі телеканалу UA: ПЕРШИЙ лунатиме Різдвяне привітання й Апостольське благословення для Риму і цілого світу «Urbi et Orbi» Святішого Отця Франциска з площі святого Петра у Римі, яке Папа традиційно виголосить більш ніж 50-ма мовами.

Телеканал UA: КУЛЬТУРА покаже Різдвяне привітання з Ватикану о 14:15.

Упродовж ефіру церемонію коментуватиме головний редактор дирекції телебачення Суспільного мовлення Юрій Макаров і журналістка Ольга Галаненко, а також священник Римсько-католицької церкви Отець Руслан Михалків.

Також суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже о 10:00 Різдвяну Святу Месу Римсько-католицької церкви в Україні.

Зазначимо, Суспільний мовник щорічно транслює головні святкові богослужіння з Ватикану.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Читайте також: