:
Українське суспільство під тиском загроз — «Зворотний відлік» на  UA: ПЕРШИЙ

Українське суспільство під тиском загроз — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

20 грудня 2021

У понеділок, 20 грудня, о 21:45 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять стан українського суспільства перед обличчям російської загрози.

Читайте також: «Колапс: як українці зруйнували імперію зла» — дивіться всі серії онлайн

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий Максим Скубенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання: скільки українців готові захищати країну зі зброєю в руках у разі розгортання повномасштабного наступу російських військ; чи усвідомили вищі посадові особи держави необхідність захисту українського інформаційного простору від російської дезінформації; чому частина українців позитивно ставиться до РФ попри війну і чи зменшилася їх частка після закриття телеканалів Медведчука; чи варто очікувати покращення ситуації з вакцинацією від COVID-19 на фоні неконтрольованого поширення дезінформації.

У політичному секторі програми дискутуватимуть: Олександр Корнієнко, перший заступник голови Верховної Ради України; Роксолана Підласа, народна депутатка України, фракція «Слуга народу»; Сергій Рахманін, народний депутат України, фракція «Голос»; Олексій Кучеренко, народний депутат України, фракція ВО «Батьківщина».

Експертний сектор представлятимуть: Олександр Мартиненко, головний редактор інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна»; Вікторія Пташник, юристка, народна депутатка України VIII скликання; Тимофій Брік, директор центру соціологічних досліджень Київської школи економіки, та Андріана Сусак, ветеранка, співзасновниця «Жіночого ветеранського руху».

Телеглядачі традиційно зможуть долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у вайбері за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: